"Hoe maak ik mijn interieur persoonlijk? Welke kleuren en materialen zijn te combineren? Welk advies past er bij mij?". De keuze is reuze!

Vragen waar ik met jou over mee denk. Voor iedereen is dat verschillend. Elk pakket is eigenlijk een maatwerk pakket. Graag kom ik langs voor een, vrijblijvend, kennismakingsgesprek. Samen met jou kijk ik welk pakket bij jou past. Om een indicatie te geven wat de mogelijkheden zijn, vindt je hieronder verschillende pakketen.

Interieurpakket compleet

intakegesprek op locatie
moodboard
kleuren en/materialen plan
meubelvoorstel
accessoires en klein meubilair
plattegrond met indelingsplan

3D ontwerp
verlichtingsplattegrond

presentatie bij jou thuis

Online pakket

intakegesprek via mail/skype

moodboard

stijl en vormgeving (meubels)

accessoires en klein meubilair

plattegrond met indelingsplan

shoplist.

Stuur jouw woonvraag en gedetailleerde omschrijving naar info@atsuusdesigns.nl en voeg een plattegrond met maatvoering toe. Vervolgens stuur ik je een vragenlijst en ga ik voor jou aan de slag!

Maatwerk pakket

3D ontwerp

kleuradvies

materialenadvies

advies raamafwerking

advies vloerafwerking

advies keuken

shoplist

Passen jouw wensen niet in de voorbeelden? Laat mij dan weten welke opties je graag zou willen gebruiken en ik maak een passende offerte voor jou.

Quickscan

styling advies op locatie (2uur)

mondelinge inspiratie, ideeën en advies antwoord op al je vragen

Je komt er niet helemaal uit,  loopt vast in het interieur, wilt wat anders, zonder dat u het grootst aanpakt. Kies dan voor een quickscan. Je krijgt direct tips en suggesties waarmee u dan zelf verder aan de slag kunt gaan. TIP; verzamel vooraf zoveel mogelijk vragen, zodat we de tijd optimaal kunnen benutten.