Interieurpakket compleet - hoekwoning Purmerend.

Dit ontwerp is voor een gezin in Purmerend, bestaand uit 2 volwassenen en 1 kind. Zij gaan verhuizen en hebben mij gevraagd om voor hun nieuwe woonkamer een ontwerp te maken. Voor dit ontwerp adviseer ik raambekleding, verlichting, kleuren, materiaal en meubels.

Vanuit de huidige 2d indeling heb ik samen met de klant de wensen en eisen doorgenomen. Voordat de 2d indeling wordt gemaakt, is het belangrijk  dat er een concept is. Dit concept bestaat uit 1 afbeelding met kleur en huidige plattegrond. Dit is het uitgangspunt voor het ontwerp.

Een 2D indeling wordt op schaal getekend. Handig!

Met de 3d impressies, wordt het realistisch. In de hal gekozen voor een industriële stalen buis met S-haken, daaronder 3 verschillende manden voor schoenen op te bergen. Voor de spiegel in de hal is gekozen voor een ronde vorm, de ronde vorm die terug komt in het woongedeelte. Het woongedeelte mag knus, maar wel open en ruim zijn. Een stoere lederen bank is een mooi contrast tussen de ronde vormen en vergrijsde groene tinten. Er is gekozen voor een ronde eettafel. Dit neemt minder ruimte in beslag, zodat de doorloop naar de keuken ruim genoeg is.

Een leuke eye-cather: achter de bank een oude houten paneeldeur geplaatst waar een wandlampje kan gemonteerd worden.