Concepten en trends

Op zoek naar inspiratie? Of op zoek naar een concept en zelf aan de gang? Durf een keuze te maken!

Hier vindt u alles op het gebied van inspiratie, trends en concepten met kleur en meubilair voorstel. Handig voor als u zelf aan de slag wilt, maar niet weet waar u moet beginnen. Een concept gevonden, maar hoe nu verder? Ik help u graag, mail vrijblijvend naar info@atsuusdesigns.nl.

Hollandse Meesters

Super leuk voor alle kunstliefhebbers of juist om uit je 'comfort zone' te gaan. Een Rembrandt aan de wand is tegenwoordig toegankelijk voor iedereen. Dit hebben we te danken aan het Rijksmuseum. Zij hebben meer dan duizenden beelden vrijgegeven. Een levensgroot schilderij als muurbedekking is een 'eye-cather' in de ruimte.

Deze toffe trolley geeft een luxe uitstraling aan je interieur!

Hal

Het eerste waar je binnen komt in een huis; de hal.         Wil je meer inspiratie > check mij pinterest pagina.

Eén van mij favoriete trends van 2017. De naam zegt het al; veel groen, licht en natuurkleuren. Deze trend zie je in elke ruimte terug, mijn favo plek voor deze trend is toch wel de slaapkamer. Deze groentinten is de kleurbasis van onze natuur. Hoe meer mensen zich in het stadsleven bevinden hoe groter de verlangen naar de natuur. Combineer dit met lichte kleuren, rotan accessoires, gerecycled hout en warm glas.

Botanical Garden

Kamerplanten hebben een positief effect op je slaap.