Interieurpakket compleet - appartement Amsterdam

Bij een nieuwsbouw appartement hoort een geheel nieuw interieur. Tijd om over grote, maar zeker ook kleine details na te denken. Voor een gezin, bestaande uit 4 personen, heb ik dit ontwerp gemaakt..

Concept - Purmerend.jpg

Het concept heb ik omschreven als; licht, knus, huiselijk, kleur en functioneel. Dit concept wordt voor dat ik verder ga met ontwerp besproken met de klant. Zoals je in dit moodboard ziet, zijn de okergeel en de blauw/groene tint de hoofd kleuren. Door de  grijs- en wit tinten gaat aandacht naar de okergeel en blauw/groen en dat is juist de bedoeling!

1.jpg
3.jpg

Als basis een nieuwe lichte pvc vloer, zodat deze rustig is en de kleuren en print van het behang er uit springen. Bij binnenkomst in de woonkamer zie je de huidige eethoek, dit is een mooie scheiding tussen het zitgedeelte en eetgedeelte. Bij de eethoek staat een staande lamp. Dit brengt meer dynamiek in de ruimte. Bij binnenkomst is de lange wand zichtbaar. Hier is de kleur blue reef van pure&original voorgesteld. De uitstraling van deze wand is zacht en versterkt de behang bij het zitgedeelte. Voor de wand bij het zitgedeelte is er gekozen voor een behang met een print, dit geeft een hele knusse en huiselijke sfeer. In de hoek komt er een cocoon fire, dit een strakke en moderne 'open haard' idee.

Hier komt een lekkere grote fauteuil bij te staan om meer zit plek te creëren. Ook is er gebruik gemaakt van poefjes in twee verschillende formaten, dit kan je als bijzettafel bij de fauteuil gebruiken of als voetensteun bij de bank!

6_edited.jpg
5_edited.jpg